5 Verplichte handelingen vóór ochtend seks

Denk, voor de ochtendseks het is genoeg om wakker te worden? Niets zoals dit!

een. Tandenpoetsen

Terwijl we rustig slapen, zijn de bacteriën in de mond niet alleen niet slapen, maar voldoen ook aan de sjofele en vervolgens of de orgie. Als gevolg hiervan is onze ademhaling in de ochtend in staat om over te dragen, behalve dat de kat (en hij lijdt als gevolg van voedsel)

http://www.cg-intl.us/international/

. Daarom wakker worden, het eerste om je tanden te poetsen. Kisses, beste vrienden van seks, voordat het schoonmaken van tanden zijn gecontra-indiceerd.

2. Truc naar het toilet

Omdat je in de buurt bleek te zijn, kijk dan in het toilet. We zijn er zeker van dat snel zorgvuldige wetenschappers een studie zullen uitvoeren volgens welke de uitdrukking “Wacht, ik snel … Damn, ik hoefde niet zoveel thee te drinken gisteren!»In staat om libido aanzienlijk te verminderen en de ochtendseks te verwennen.

3. Spoel onder de douche

En weet je, loop zo wandelen! Uiteindelijk werken onze klieren ‘s nachts ook, dus er zal geen snelle ochtenddouche zijn, vooral als je profiteerde van het vorige advies en triomfantelijk ging naar het toilet.

4. Gebruik deodorant

Het zal letterlijk twee seconden innemen (tenzij je natuurlijk geen deodorant zult vallen en hij zal niet betalen voor een wasmachine, en er zal de portal niet openen naar andere werelden), maar voegt je vertrouwen toe. Immers, nu, zelfs als de ochtend-seks actief zal komen, rook je aangenaam.

5. Dressing

Dus je kalmeert de maag, die in plaats van het laatste ontbijt onverwachte fysieke activiteit ontvangt. Natuurlijk moet de snack licht zijn: halve appel, herder, halve yoghurt, of, dus royalmart.org/2021/10/13/an-additional-variety-of-relationship-sweets/ wees een hele abrikoos (abrikozen zijn nog steeds klein).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *